Over ons


Budgetdruk is een website van Best Reclamestudio dat in 2005 is opgericht in Harlingen. Best Reclamestudio is een Fullservice reclamebureau met online en offline diensten en in nu gevestigd in Alkmaar. Door de technische kennis van een drukkerij en grafische skills van een Reclamebureau te combineren, kunnen we de maximale kwaliteit leveren en de klant ontzorgen voor een zeer scherpe prijs.
 
Door de manier van produceren bieden we u de beste prijs voor professioneel opvallend drukwerk. Dit is mogelijk doordat wij werken met vaste standaarden. Hierdoor is het mogelijk uw opdrachten gezamenlijk met ander drukwerk te produceren in dezelfde drukgang. Bij dit gecombineerde drukken worden alle aanloopkosten verdeeld over meerdere opdrachten en dit zorgt ervoor dat de prijzen tot wel honderden Euro’s lager kunnen uitvallen dan via een reguliere drukkerij terwijl de topkwaliteit behouden blijft.

Tevens zijn er bepaalde processen binnen de productie zodanig geautomatiseerd dat dit niet alleen een kostenbesparing oplevert, maar bovendien efficiënter en accurater kan worden gewerkt. Terwijl de automatisering een stuk van de werkzaamheden voor zich neemt, nemen alle tijd alle tijd om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren.

Ook controleren wij altijd uw bestanden die door u aangeleverd zijn. Zijn er fouten, dan nemen we altijd contact met u op. Mocht u er niet uitkomen dan kunnen we u altijd helpen om een maximaal resultaat te behalen. U ontvangt altijd een digitale proef via de email tot dat u akkoord gaat. 

We kunnen u assisteren in het ontwerpen en ontwikkelen van een gedegen ontwerp. Het ontwerp kan worden gebaseerd op uw huidige huisstijl, of u kunt kiezen voor een geheel nieuwe insteek. Na elke aanpassing krijgt u de digitale bestanden ter controle retour gestuurd. Wij sleutelen net zo lang aan het ontwerp tot dat u 100% tevreden bent! Wilt u gebruik maken van een krachtig ontwerp.

  • Gratis technische controle van uw documenten
  • Betrouwbare verzending via UPS, DHL en DPD koeriers
  • Hoge kwaliteit van productie en grondstoffen, ook met het oog op het milieu
  • Veel van onze producten hebben het FSC Keurmerk
  • Supersnelle leveringen tot 48 uur mogelijk
  • Zeer uitgebreid assortiment
     

Wilt u online drukwerk bestellen, dan kunt u direct naar onze online drukkerij. www.budgetdruk.nl.
Kom u er niet uit of kunt u uw gewenste product niet vinden in onze webshop, mail ons dan via info@bestreclame.nl of bel dan 0517-434434.