Stickers op rol

Een generiek beeld

Onze stickers op rol zijn gedrukt op hoogwaardige materialen, waaronder wit 90 g/m2 PVC-materiaal voor binnen- en buitengebruik, en een volledig biologisch afbreekbare optie om het milieu te beschermen. Deze waterbestendige stickers zijn sterk en veelzijdig en worden geleverd met een handige kartonnen dispenser voor eenvoudig plakgemak.

Transparante stickers op rol worden gedrukt op een transparant materiaal voor een subtiele en professionele uitstraling. Geschikt voor binnen- en buitengebruik en waterbestendig. Ze zijn perfect voor heldere achtergronden. We bieden ook een volledig biologisch afbreekbaar materiaal voor milieubewuste toepassingen. Onze transparante stickers op rol worden geleverd in een gratis kartonnen dispenser voor bescherming van het product.

Beschrijfbare stickers op rol zijn ideaal voor al je beschrijfbare stickerbehoeften. Perfect voor gebruik binnenshuis met matte beschrijfbare papieropties. Ze zijn beschikbaar in vier vormen en worden geleverd met een handige kartonnen dispenser voor bescherming van het product.