Over ons

Welkom

Budgetdruk.nl is een Website van Best Reclamestudio te Harlingen.

Door onze manier van produceren bieden we u de beste prijs voor professioneel opvallend drukwerk. Dit is mogelijk doordat wij werken met vaste standaarden. Hierdoor is het mogelijk uw opdrachten gezamelijk met ander drukwerk te produceren in dezelfde drukgang. Bij dit gecombineerde drukken worden alle aanloopkosten verdeeld over meerdere opdrachten en dit zorgt ervoor dat de prijzen tot wel honderden euros lager kunnen uitvallen dan via een reguliere drukkerij.

Tevens zijn er  bepaalde processen binnen de productie zodanig geautomatiseerd dat dit niet alleen een kostenbesparing oplevert, maar bovendien efficienter en accurater kan worden gewerkt. Terwijl de automatisering een stuk van de werkzaamheden voor zich neemt, neemt uw vaste contactpersoon bij Best Reclamestudio  alle tijd om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren.

Ook controleren wij altijd uw bestanden die door u aangeleverd zijn.
Zij er fouten, dan nemen we altijd contact met u op. Mocht u er niet uitkomen dan kunnen we u altijd helpen om een maximaal resultaat te behalen. U ontvang altijd een digitale proef via de email tot dat u akkoord gaat.

We kunnen u assisteren in het ontwerpen en ontwikkelen van een gedegen ontwerp. Het ontwerp kan worden gebaseerd op uw huidige huisstijl, of u kunt kiezen voor een geheel nieuwe insteek. Na elke aanpassing krijgt u de digitale bestanden ter controle retour gestuurd. Wij sleutelen net zo lang aan het ontwerp tot dat u 100% tevreden bent! Wilt u gebruik maken van een krachtig ontwerp, kijk dan voor meer informatie op www.bestreclame.nl


•    Optimale service en ondersteuning door vakkundige professionals
•    Gratis technische controle van uw documenten
•    Betrouwbare verzending via UPS, DHL koeriers
•    Hoge kwaliteit van productie en grondstoffen, ook met het oog op het milieu
•    Veel van onze producten hebben het FSC Keurmerk
•    Supersnelle leveringen tot 48 uur mogelijk
•    Zeer uitgebreid assortiment

Mogen wij u overtuigen?
Bel ons gerust voor meer informatie  0517-434 434
Copyright © 2018 Budgetdruk.nl. Best Reclamestudio - Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW
wastrong template